Архива на вести за 23 Мај 2020

Тоалетот и ВЦ школката се легло за бактерии и зарази и мора редовно да се одржуваат и дезинфицираат, за да го сочуваме здравјето. Некои практични домаќинки ...
сите 7 | | | веќе видена

Компир, еден од неколкуте најраспространети намирници во свет, можат да имаат нус појави кои се опасни за човечкиот организам.Иако содржат витамини и минерали, ...
сите 4 | | | веќе видена

Границите ќе се отворат кон средината на јуни. Оние лица пак, кои со хуманитарни летови влегуваат во државата, треба да приложат ПЦР тест за коронавирусот и ...
сите 52 | | | веќе видена

Граѓани на социјалните мрежи објавија видео кое го нарекоа „Зоран Заев и неговата предавничка и криминална банда“. Тие направија компилација од настани и ...
сите 2 | | | веќе видена

Во скопската населба Бутел забележано е голем број на полициски службеници и пприпадници на специјалната полиција.Имено на новоотворениот булевар „Христијан ...
сите 27 | | | веќе видена

Емилија Динева и нејзиното семејство ги заслужуваат сите пофални зборови и благодарност, особено затоа што се одлучија на чекор досега невиден во македонската ...
сите 121 | | | веќе видена