Архива на вести за 12 Февруари 2019

Пред денешниот настан на подигнување на знамето на НАТО, на која присуствуваа претставници на дипломатскиот кор во земјата, воени аташеа, пратеници, ...
сите 71 | | | веќе видена

Со ратификацијата на Договорот и со поканата да станеме членка на НАТО, ние веќе учествуваме во работењето на најмоќниот сојуз во светот. Нашата земја, ...
сите 55 | | | веќе видена

П ред денешниот настан на подигнување на знамето на НАТО, на која присуствуваа претставници на дипломатскиот кор во земјата, воени аташеа, пратеници, ...
сите 71 | | | веќе видена

„Воопшто не и е лесно на пратеничката Мира Дизел Стојчевска штом не знаела и морала од медиумите да разбере дека нејзиниот син Виктор Стојчевски аплицирал и за ...
сите 169 | | | веќе видена

Пред денешниот настан на подигнување на знамето на НАТО, на која присуствуваа претставници на дипломатскиот кор во земјата, воени аташеа, пратеници, ...
сите 71 | | | веќе видена

Црвената зелка, како и зелената е одличен материјал за свежа салата. Ако ви е полесно да ја консумирате во течна состојба, направете сок кој со додаток на ...
сите 35 | | | веќе видена

Слободата на печатот во Европа е кревка како никогаш досега по крајот на Втората светска војна, се наведува во заклучокот на Извештајот што денеска го објавија ...
сите 6 | | | веќе видена