Архива на вести за 12 Февруари 2019

По оддржаниот прв состанок, Меѓуресорската работна група за извршување на обврските од Конечната спогодба за решавање на разликите опишани во резолуциите 817 ...
сите 133 | | | веќе видена

Народната банка со оглед на комплексноста на постапката треба да направи анализа и план на неопходните активности за постепена замена на банкнотите, со оценета ...
сите 146 | | | веќе видена

Верувале или не, сѐ уште постојат луѓе што го користат „Интернет експлорер“. Но, „Мајкрософт“ вели дека тоа не баш добра идеја. Всушност, ги советува да ...
сите 6 | | | веќе видена

Работни групи на техничко ниво од Република Македонија и од Република Грција, како и претставници на Делегацијата на Европската Унија, денеска во Скопје ...
сите 79 | | | веќе видена

 Во секој хорор филм има еден што наместо да бега низ врата, трча по скали, некој што веднаш открива кој е негативецот или од премногу љубопитност, први ...
сите 2 | | | веќе видена

Појадокот треба да биде најважниот оброк во денот. Тој е и одличен пријател на оние кои сакаат да се ослободат од непосакуваните килограми? Многумина знаат за ...
сите 2 | | | веќе видена

Епидемијата со морбили нема да пројде туку така, предупредуваат епидемиолозите. Три жртви од мали сипаници за неколку дена и неколкумина нови заразени. Каде ...
сите 92 | | | веќе видена