Голем пожар ја зафати семејната куќа на фамилија Анчеви на улица Ана Поцкова во Радовиш. Семејството Анчеви замолува и бара помош од сите хумани граѓани за да ...
сите 2 | | | веќе видена

Пратка во пакет испратен до калуѓерка – се шокирала кога видела што има внатре Калуѓерка од предградие во Филаделфија останала шокирана кога го отврила ...
сите 4 | | | веќе видена

Извршниот одбор на Партијата на пензионери (ПП), на седницата одржана на 10.11.2018 година, ја потврди определбата на партијата за одлучно настапување со цел ...
сите 7 | | | веќе видена

Ги разбирам грижите но не може да кажете дека ќе бидеме Северномакедонци. Идентитетот не го ограничува ниту еден меѓународен договор. Географски ќе има додавка ...
сите 4 | | | веќе видена

08.11.2018 Голем успех за ученичката Сандра Костадинова од ОУ „Никола Карев“ на Детските Рацинови средби што во чест на поетот и револуционер Кочо Рацин ...
сите 3 | | | веќе видена

next