Законот за јазиците кај многу Македонци разгорува идентитетски страв, поголем дури од стравот од Преспанскиот договор. Но таков закон е насушна потреба. ...
| | веќе видена

 Брчки од смеење – тоа говори за вашата оптимистична природа и посочува на задоволство од животот. Поголемиот дел од жените постојано си наоѓаат мани и се ...
| | веќе видена

Во вчерашната емисија на 1ТВ гостуваше Горан Сугарески, министер за транспорт и врски кој ги презентираше своите реализирани проекти и кои се во тек, и во еден ...
| | веќе видена

Регионалната платформа на Западен Балкан за застапување за слободата на медиумите и безбедноста на новинарите, која застапува повеќе од 8.000 членови, бара од ...
| | веќе видена

Патишта и пруги, гасификација, градежна мафија – на овие теми уредникот Александар Чомовски побара одговори од министерот за транспорт и врски Горан ...
| | веќе видена

Перфектен или катастрофален договор ? Конечното заклучување на процесите околу спроведувањето на нашата главна обврска од т.н. Договор од Преспа претставува ...
| | веќе видена

Ако сметате дека не сте жртва на модата, можеби треба да погледнете уште еднаш. Да, можеме да се натераме себеси да се спротивставиме на трендовите преку ...
| | веќе видена

„Секој град на наше море го има својот леро....“беше голем хит во 70-те .За појаснување,„леро“ е личност што сите ја знаат,но никој не знае ништо повеќе за неа ...
| | веќе видена

next