Тони Цетински не крие колку е горд на својата сопруга која после здравствените проблеми излезе како победник. Поточно, тој сподели со фановите насоцијалните ...
сите 3 | | | веќе видена

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, денеска ги презентираше позначајните реализирани проекти од својот двегодишниот мандат, меѓу кои ги наведе ...
сите 19 | | | веќе видена

Вака кога го слушам Дарко Каевски на телевизија како му тече мед и млеко од уста, како лаже дека се отпочнати постапки, како се реновираат студентските домови, ...
сите 4 | | | веќе видена