Нив ги интересира само која сила ги поддржува во упорната желба да бидат на власт. Ништо повеќе од тоа. Утре, задутре ако Кина се наметне како главен фактор ...
| | веќе видена

Позади управувачот, секојдневно се соочуваме со долги минути поминати чекајќи да се вклучи зеленото светло на семафорите, при што резултатот на ова е зголемено ...
сите 4 | | | веќе видена

Како течела потрагата по Хигсовиот бозон, или „Божјата честичка“ е темата на следното предавање на Скопското астрономско друштво кое ќе се одржи утре од 20 ...
сите 2 | | | веќе видена

Канцеларијата на шерифот на областа на Риверсајд во Калифорнија, објавила фотографии од грабежот на продавницата на "Gucci" во Палм Дезерт. Грабежот се случил ...
| | веќе видена

APC го нарекоа Avidemux бесплатен видео едитор со спартански изглед и, откако и самите ја проверивме алатка, не би можеле уште повеќе да се сложиме со таквата ...
| | веќе видена

next