Нешто постојано мрдало и крцкало под куќата, па едно друштво решило да види за што станува збор, но не ни очекувале дека ќе наидат на ваков призор кој ќе стане ...
сите 2 | | | веќе видена

Елена Лазарова- штитеничка на Заводот за рехабилитација на деца и младинци Скопје денес го слави 44 роденден. Елена е лице со посебни потреби кое боледува од ...
сите 5 | | | веќе видена

Државниот завод за статистика го објави Статистичкиот годишник во кој се претставени интересни статистички податоци во Македонија. Во изданието прикажани се ...
сите 4 | | | веќе видена

Лошиот квалитет на воздухот во 2016 година предизвика најмалку 400.000 предвремени смртни случаи во Европа, а речиси секој Европеец кој живее во град е изложен ...
сите 21 | | | веќе видена

Состојките се лесно достапни, а рецептот – едноставен. Пијалок што содржи цимет и лимон ќе го активира вашиот метаболизам и со тоа ќе ви помогне да ја ...
сите 11 | | | веќе видена

Американската компанија Tesla доби дозвола за започнување на производство во Кина, откако Министерството за индустрија и информатичка технологија на земјата ја ...
сите 37 | | | веќе видена

Да се отстрани базната станица на мобилниот оператор Телеком од над главите на нашите деца и семејства. Ова е барањето кое го упатија жителите на населбата ...
сите 18 | | | веќе видена

До американскиот писател на хорор и фантастика, Стивен Кинг лесно е да се дојде. Пристапен е за соработка па на студентите некогаш им одговара и по пат на ...
сите 6 | | | веќе видена

Во рамките на проектот „Медиумот е порака“ вечерва во Струга ќе се одржи дебата на Македонските медиуми – лудило во системот или систем во лудилото? Во ...
| | веќе видена

Задолжувањата на владата продолжуваат со засилено темпо. Имено, огромен број на задолжувања се случуваат секој месец додека капитални инвестиции нема. Така ...
сите 127 | | | веќе видена

next