Емотивната Риба ја очекува вистински удар на позитивна енергија. Уште од самото претпладне ќе стане најдобар извор на идеи за постигнување на целите. Ќе имаат ...
| | веќе видена

Дејвид Алегрети и неговиот пријател Шон решиле да направат мал социјален експеримент. Тие сакале да дознаат колку далеку може да одат носејќи рефлектирачки ...
| | веќе видена

Откако првпат пред четири години дојдоа во Кнежино, брачниот и уметнички пар Марат Бекејев и Акмарал Жиенгалиева од Казахстан, повеќе не можат да го замислат ...
сите 3 | | | веќе видена

Анета Мицевска и групата „Молика“ постојано се на турнеи низ светот. Познатата битолчанка и нејзиниот сопруг Џими, кој исто така е музичар, не се двојат еден ...
| | веќе видена

Луѓето денес се подготвени да направат речиси се за една селфи фотографија, па дури и да го ризикуваат сопствениот живот. Сепак, има и луѓе кои што имаат ...
| | веќе видена

Дали можете да погодите колкава е просечната вагина? Можеби ќе се изненадите од одговорот. Дали можете да погодите колкава е просечната вагина? Можеби ќе се ...
сите 2 | | | веќе видена

 Благодарение на модерните техники на пакување и големиот избор на различни типови „паметни“ фрижидери, храната може да трае прилично долго време, во споредба ...
| | веќе видена

PPREOOERS Движењето мрази глобалисти, затоа што се независни, и со нив не може да се манипулира како со обичните луѓе. Движењето се шири со молскавична брзина. ...
| | веќе видена

Френк Годио е истражувач кој целиот живот го посветил трагајќи по остатоци од изгубени цивилизации. Би помислиле дека тоа го подготвило за било што... но ниту ...
| | веќе видена

 Понекогаш поради близината ја земаме Грција „здраво за готово“ и забораваме дека е една од најпосакуваните светски туристички дестинации за одмор. А за сите ...
сите 4 | | | прочитана: 180 | веќе видена

next