- граѓанска активистка за правата на жените И денес ја возам ќерка ми на работа и го започнувам мојот работен ден со утрински кафе-муабет, со колешката. ...
| | веќе видена

Колку често ќе го посетите тоалетот во еден ден зависи од тоа колку течност внесувате во телото. Но, сепак постои оптимална бројка за тоа колку често е ...
| | веќе видена

Неколку невладини организации (Уметност на живеење, СУНА - Скопје, Арт Лајф и Арт Ексел) и градинарскиот центар „Фоја“ организираат еко маскембалска журка на 2 ...
сите 2 | | | веќе видена