Викторија Ховансијан (13) успеа во живо во едно натпреварување за таленти да ја отпее песната за која со години се води полемики дали е воопшто можно да се ...
| | веќе видена

Австралиските и дански научници, кај еден вид на цилиндрични црви кои делат со човекот дури 80 отсто од гените, откриле важен ген кој е одговорен за чувството ...
| | веќе видена

Како можете да знаете дали вашиот партнер е добар, нежен, страстен љубоник? Постојат знаци кои ќе ви покажат дали новиот маж во вашиот живот е вреден да ви ...
сите 6 | | | прочитана: 168 | веќе видена

Соседите го уредиле местото, поставиле чаши, па секој што сака може да се напие. Изворот е на улицата „Максим Горки“, близу месноста Долни Дуќани. За „чудото“ ...
сите 3 | | | веќе видена

Изговарањето пцовки не е невообичаена фаза во рамките на учење на говорот, како што родителите често мислат. Некои деца во нивното изговарање не гледаат ништо ...
| | веќе видена

Секој кој знае дека ако сакате да ги „доведете во ред“ вашите финансии морате да направите финансиски план. Економистите може да ни дадат одлични совети, но ...
сите 2 | | | веќе видена

1. Проблеми со видот Мозочниот удар може да предизвика двојна слика, замаглена слика или целосна загуба на видот на едното или двете очи. 44% од луѓето кои ...
сите 3 | | | веќе видена

next