Имам потреба си кажам, дека мојот најдобар студент на Полициската академија и колега Павле Богоевски, храбро ги поднесе сите удари на својот грб, за да заштити ...
сите 4 | | | веќе видена

Дали треба да сме загрижени како техонологијата влијае врз развојот на мозокот на нашите деца? “Здраво дечиња, дома сум!” Влегуваш дома после тежок ден во ...
сите 14 | | | прочитана: 172 | веќе видена

next