Нашиот магазин има чест да соработува со М-р Снежана Апостолова, која од мајскиот број на „Убавина и здравје“ е наша стручна соработничка за темите од областа ...
| | веќе видена

Хумејра Акбај во Турција е позната со улогата на Махиде, тетката на главниот негативец Харун. Хумерјра во младоста била вистинска убавица со преубав глас. ...
| | веќе видена

Kомфорно и пространо комби на производителот на автомобили од Франција изработено по стандардите за високата класа за превоз на девет патници На филмскиот ...
| | веќе видена