Како да подготвите горичка шницла


Ќе бидете воодушевени од овој ролат, посебно ако сакате смокви! 5+5 лажици шеќер 5+5 лажици вода 3 чоколада 500 гр мелени смокви 250 гр ореви Сомелете смокви и ...
| | веќе видена | слични

Убаво декорирана салата од ориз и шунка можете да ја послужите како предјадење. Потребно е: 200 гр ориз Коцка за пилешка супа 150 гр маринирани шампињони 350 ...
| | веќе видена | слични

Ова јадење се подготвува брзо, а состојките речиси секогаш ги имате во кујна. Состојки: 1 векна стар леб 4-5 јајца 300 гр сирење 2 шолји масло 1/2 л млеко 1 ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Направете вкусен сос за тестенини како во најелитните ресторани. Фунги сосот кој е омилен на многумина, можете од сега да го правите и дома. Состојки: 200 гр ...
| | прочитана: 1097 | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Во доцните часови завршија средбите во вторникот вечерта во Скопје на комесарот за проширување на ЕУ, Јоханес Хан со македонските политички лидери чиј партии ...
сите 326 | | | веќе видена

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев во денешното интервју за хрватскиот весник „Вечерњи лист“ вели дека Македонија ќе оди напред и ќе биде формирана новата ...
сите 491 | | | веќе видена

Граѓани поддржувачи на иницијативата „За заедничка Македонија“ вечерва одржаа масовен протестен марш во Македонска Каменица. Гоце Стојановски, историчар, од ...
сите 127 | | | веќе видена

Тереза Меј, која во тој момент била во гласачкото лоби, била пренесена до задното седиште на нејзиниот автомобил, кој бил обиколен со вооружени стражари. ...
сите 350 | | | веќе видена

Известувачот за Република Македонија во Европскиот парламент, Иво Вајгл, демантира дека тој за некој медиум изјавил нешто во врска со претседателот на ...
сите 86 | | | прочитана: 793 | веќе видена

Рускиот Канал1 ја одби понудата од Евросонг руската пејачка Јулија Самојлова да учествува во натпреварот „од далеку“, односно преку сателит, откако Украина и ...
сите 30 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Како да подготвите горичка шницла

Од:
До кого (е-маил):
Порака: