Хафингтон Пост: Македонската храна е скриено богатство


18 копии

Македонската храна е скриено богатство и заслужува поголемо внимание. Ова е насловот на блогот што го објави Лишаи Кауфер, ПР консултант за храна и пијалаци, ...
| | веќе видена | слични

Лишаи Кауфер, ПР косултант за храна и пијалаци која е страстен почитувач на кујната и човек со долгогодишно искуство во гастрономијата,на својот блог напиша ...
| | веќе видена | слични

На дланка имаме неверојатни странски кујни. За жал, не сме слушне за нив. Јас сум во мисија да истакнам некои од моите омилени во светски рамки, а ќе почнам со ...
| | веќе видена | слични
4 копии

Останато

Државната изборна комисија преку едукативната и информативна кампања - „Ти си на ред“, поттикнува поголема излезност на Претседателските и Парламентарните ...
сите 414 | | | веќе видена

„Колку и да е убедлива, победата нема да биде комплетна доколку ДУИ не биде срушена од власт“, пишува на својот профил генералот Стојанче Ангелов, кој се до ...
сите 167 | | | веќе видена

Првичните резултати што Државната изборна комисија ги објави утрово на својата веб-страница покажуваат дека од обработени речиси 100 проценти од гласачките ...
сите 147 | | | веќе видена

СAД и 17 други земји денеска апелираа до Хамас да ги ослободи заложниците како начин да се стави крај на кризата во Газа. – Повикуваме на итно ослободување на ...
сите 137 | | | веќе видена

Уште една анализа на Фактор за гласањето по општини, овој пат за тоа како гласаа граѓаните во некои од најголемите македонски општини. Ги анализиравме Битола, ...
сите 30 | | | веќе видена

ОВР Кавадарци поднесе кривична пријава против М.Д.(32) од Росоман поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „Неовластено изработување, ...
сите 180 | | | веќе видена

Кандидатот за Претседател на државата од Движењето ЗНАМ – За наша Македонија, Максим Димитриевски, беше учесник во дебатата на Македонската радио ...
сите 75 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Хафингтон Пост: Македонската храна е скриено богатство

Од:
До кого (е-маил):
Порака: