ГУРМАНСКИ ДЕЛИКАТЕС: Компир со маслинки и растопено сирење


Богатство од минерали во една чинија. Потребно: масло 150 мл павлака 1 лажица зачинал 1,6 л вода 1 кг компири 450 г спанаќ 1 лажичка рендана кора од лимон 2 ...
| | веќе видена | слични

Има неколку рецепти за овие колачиња и секој од нив е многу вкусен Прво, состојките: 1.5 чаши со кокосни снегулки 1/4 чаша семки од сончоглед 1/2 чаша ...
| | веќе видена | слични

Подгответе вкусни кокос кекс колачиња… 250 гр маргарин 300 гр шеќер 2 јајца 2 лажици мед 620 гр брашно 1 прашок за пециво 100 гр кокос кекс 50 гр чоколадо 100 ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Поднесена е жалба за апсењето на еден од осомничените за нападот на „Крокус“ во Москва во петокот каде загинаа 143 луѓе, а над 300 се повредени. Басманскиот ...
сите 371 | | | веќе видена

Кога разговараме со партиите за коалиција најважна беше програмата дали ќе се најдеме околу истата. Утре ќе биде потпишување на коалицијата, рече Влади ...
сите 234 | | | веќе видена

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, за декларацијата на Собранието по повод четири години од членството во НАТО истакна дека Нато не носи демократија. ...
сите 130 | | | веќе видена

Дебата меѓу седумтемина кандидати за претседател на државата сепак ќе има. Изборните штабови на сите претенденти за врвната функција во земјава денеска ...
сите 254 | | | веќе видена

По елиминацијата во баражот за Европското првенство, Фудбалската федерација на Грција е подготвена да се сврти кон други опции за селекторската позиција. ...
сите 111 | | | веќе видена

Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Димитар Ковачевски денеска учествуваше и дискутираше на панел дискусија „Креираме развој преку ...
сите 156 | | | веќе видена

Следува период на сончево и топло време со пораст на температурата кон викендот. Утринските температури ќе бидат постојано над нулата, а поголемо наоблачување ...
сите 198 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

ГУРМАНСКИ ДЕЛИКАТЕС: Компир со маслинки и растопено сирење

Од:
До кого (е-маил):
Порака: