Дејвид Едмондс „Вашите податоци сугерираат дека автоматски малку повеќе ги претпочитате белите луѓе во однос на црните луѓе“. Не се надевав на ваков резултат. ...
сите 2 | | | веќе видена

Кралот Салман на Саудиска Арабија го избра својот син Мохамед бин Салман за прв во редот за престолот. 31-годишниот принц доби огромни надлежности во период ...
сите 20 | | | веќе видена

Премиерите на Естонија, на Бугарија и на Австрија ја претставија 18-месечната програма за претседателствувањето со Советот на Европска унија, изјави ...
сите 8 | | | веќе видена

Над половина граѓани на Велика Британија и Франција сметаат дека една или повеќе членки на ЕУ ќе ја напуштат Унијата во наредните неколку години. Во анкетата ...
сите 3 | | | веќе видена

Неговата одмазда била навистина на големо планирана. Неколку месеци по рушењето на драгото дрво, одлучил да посади 45 калифорниски редвуд и 82 џиновски редвуд, ...
| | веќе видена