Бискупот скопски и апостолски егзарх во Македонија, Киро Стојанов по повод Христовото Воскресение-Велигден до верниците од католичка вероисповед упати ...
сите 27 вести | | | веќе видена

Најбрзиот човек на светот Јусеин Болт изјави дека секој спринтер би сакал да постигне гол како оној на Герет Бејл. -Тоа беше навистина фантастичен гол. Покажа ...
сите 2 вести | | | веќе видена

Американскиот блогер Ливај Стал е убеден дека познатиот емотикон прв пат е користен во 17. век. Обично се верува дека симпатичниот знак, составен од две точки, ...
сите 3 вести | | | веќе видена

next