Твитер

  во

  Шкотскиот дневен весник Sunday Herald вчера ја најави инаугурацијата на Доналд Трамп на оригинален начин. Имено, венсикот го вклучи настанот во телевизиската ...
  | | веќе видена

  Зголемувањето на бројот на израелските населби на Западниот Брег е толку значајно што ја попречува можноста за создавање на палестинска држава, што е единствен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Зголемувањето на бројот на израелските населби на Западниот Брег е толку значајно што ја попречува можноста за создавање на палестинска држава, што е единствен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Натанкирај се Секој ден оставаме драгоцени минути од нашите животи низ овие глобално-комуникациони мрежи. А таму, хуманистички треш. Социјалните мрежи убрзано, ...
  | | веќе видена

  Зголемувањето на бројот на израелските населби на Западниот Брег е толку значајно што ја попречува можноста за создавање на палестинска држава, што е единствен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Зголемувањето на бројот на израелските населби на Западниот Брег е толку значајно што ја попречува можноста за создавање на палестинска држава, што е единствен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Зголемувањето на бројот на израелските населби на Западниот Брег е толку значајно што ја попречува можноста за создавање на палестинска држава, што е единствен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Зголемувањето на бројот на израелските населби на Западниот Брег е толку значајно што ја попречува можноста за создавање на палестинска држава, што е единствен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Зголемувањето на бројот на израелските населби на Западниот Брег е толку значајно што ја попречува можноста за создавање на палестинска држава, што е единствен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Доналд Трамп во вчера вечер го критикуваше директорот на ЦИА, Џон Бренан, бидејќи го замолил новоизбраниот претседател да покаже доверба во разузнавачката ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Пораката на Босанците ги разбранува страстите на Балканот Ако ги прашате Босанците, тие ќе ви кажат дека постои само еден вид бурек. Бурек е бурек, а оние со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Директорот на ЦИА во заминување, Џон Бренан на новоизбраниот американски претседател Доналд Трамп кој што ќе се всели во Белата куќа во петок, му порача да ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Директорот на Централната разузнавачка служба (ЦИА) во заминување Џон Бренан изјави дека не верува во способноста на новоизбраниот американски претседател ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Директорот на ЦИА во заминување, Џон Бренан на новоизбраниот американски претседател Доналд Трамп кој што ќе се всели во Белата куќа во петок, му порача да ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Директорот на ЦИА Џон Бренан денеска, на заминување од функцијата, упати остро предупредување до новоизбраниот претседател на САД Доналд Трамп, кој в петокот ...
  сите 22 | | | веќе видена