Тетово

  во

  Забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот премин Стража е воведена од 18:30 часот, информираат од ...
  сите 384 | | | веќе видена

  Патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот превој Стража вечерва од 18:30 часот е забранет за за сообраќај за тешки товарни возила.Од АМСМ информираат ...
  сите 384 | | | прочитана: 153 | веќе видена

  Патниот правец Македонски Брод – с.Здуње на кој гравитираат 11 села, не е прооден за секаков вид на сообраќај. Сообраќајот на државните патишта се одвива ...
  сите 384 | | | веќе видена

  Патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот превој Стража вечерва од 18:30 часот е забранет за за сообраќај за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат ...
  сите 384 | | | веќе видена

  Патниот правец Македонски Брод – с.Здуње на кој гравитираат 11 села, не е прооден за секаков вид на сообраќај. Сообраќајот на државните патишта се одвива ...
  сите 384 | | | прочитана: 300 | веќе видена

  Од АМСМ информираат дека од 18.30 часот е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – Кичево, преку планинскиот премин ...
  сите 384 | | | веќе видена

  Забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот премин Стража е воведена од 18:30 часот, информираат од ...
  сите 384 | | | веќе видена