Собранието

  во

  Светскиот Македонски Конгрес (СМК) најостро ја осудува изјавата на лидерот на СДСМ Зоран Заев во Сараево од 22 февруари, дека Албанскиот јазик е втор службен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  СМК потсетува дека на целата територија во Република Македонија и во нејзините меѓународни односи единствен службен јазик, ни прв ни втор, е само Македонскиот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Следејќи ги настаните во нашата држава особено средства за јавно информирање пишани и електронски медиуми и чувствувајќи ја опасноста за иднината на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Следејќи ги настаните во нашата држава особено средства за јавно информирање пишани и електронски медиуми и чувствувајќи ја опасноста за иднината на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ваквото барање е амбивалентно- спротивно на унитарниот карактер на Р. Македонија, вели Ѓорги Наумов, прв министер за правда на Македонија и член на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Следејќи ги настаните во нашата држава особено средства за јавно информирање пишани и електронски медиуми и чувствувајќи ја опасноста за иднината на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Следејќи ги настаните во нашата држава особено средства за јавно информирање пишани и електронски медиуми и чувствувајќи ја опасноста за иднината на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Следејќи ги настаните во нашата држава особено средства за јавно информирање пишани и електронски медиуми и чувствувајќи ја опасноста за иднината на ...
  сите 6 | | | веќе видена