Штип

  во

  На иницијатива на здружението „За заедничка Македонија”, кое со вчерашниот собир сакаше да порача на сите политички партии да го почитуваат Уставот, да се ...
  сите 86 | | | веќе видена

  На иницијатива на здружението „За заедничка Македонија”, кое со вчерашниот собир сакаше да порача на сите политички партии да го почитуваат Уставот, да се ...
  сите 86 | | | прочитана: 355 | веќе видена

  На иницијатива на здружението За заедничка Македонија денеска се најавени протести во неколку градови низ државата меѓу кои во Скопје, Битола, Прилеп, Штип и ...
  | | веќе видена | слични

  Здружението „За заедничка Македонија" денеска организира маршеви за зачувување на унитарноста на државата и против промена на името во Скопје, Битола, Прилеп, ...
  сите 86 | | | прочитана: 848 | веќе видена

  Здруженијата на граѓани „Прилепски бранители“, „Карпалак“, „Пере Тошев“, „Патриот“, „Андон Ќосето“, „Здружение на резервни старешини“ денес во 17 часот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  На иницијатива на здружението „За заедничка Македонија", кое со вчерашниот собир сакаше да порача на сите политички партии да го почитуваат Уставот, да се ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Целта на маршот е одбрана на унитарноста на државата и испраќање на јасна порака од граѓаните: „Една држава, еден јазик, една Македонија“, со што се ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во рамки на проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“ центарот за еколошка демократија „Флорозон“ и Здружението за развој на ромската заедница ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Здруженијата на граѓани „Прилепски бранители“, „Карпалак“, „Пере Тошев“, „Патриот“, „Андон Ќосето“, „Здружение на резервни старешини“ денес во 17 часот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  На иницијатива на здружението „За заедничка Македонија", кое со вчерашниот собир сакаше да порача на сите политички партии да го почитуваат Уставот, да се ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Здруженијата на граѓани „Прилепски бранители“, „Карпалак“, „Пере Тошев“, „Патриот“, „Андон Ќосето“, „Здружение на резервни старешини“ денес во 17 часот ...
  сите 19 | | | веќе видена