СДСМ

  во

  Роден на: 12 август 1930 година Националност: Евреин-нацист Политичка определба: комунист-соросоид Mилијардерот Џорџ Сорос е личност која го осакати векот. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Роден на: 12 август 1930 година Националност: Евреин-нацист Политичка определба: комунист-соросоид Mилијардерот Џорџ Сорос е личност која го осакати векот. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  „Нова одговорна Влада на граѓаните на Македонија ќе го крене уништеното јавно здравство и со совесни мерки и политики ќе го штити здравјето на граѓаните. 10 ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Фото: АрхиваИспукани цевки, поплавени домови и прегорени апарати за домаќинство – ова веќе станува секојдневие за граѓаните на Штип, но и повод за политички ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Здравството како општествен сектор, кој е од примарно значење за граѓаните на една држава особено во периодот од 2002 – 2006 беше погоден од „ураганот“ наречен ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Не се работи за никаков автентичен апел кој што произлегува од албански интелектулци, туку за уште една бледа монтировка зад која стојат СОРОС, СДСМ и Беса. Во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Не се работи за никаков автентичен апел кој што произлегува од албански интелектулци, туку за уште една бледа монтировка зад која стојат СОРОС, СДСМ и Беса. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Не се работи за никаков автентичен апел кој што произлегува од албански интелектулци, туку за уште една бледа монтировка зад која стојат СОРОС, СДСМ и Беса.Во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Не се работи за никаков автентичен апел кој што произлегува од албански интелектуaлци, туку за уште една бледа монтировка зад која стојат Сорос, СДСМ и Беса. ...
  сите 13 | | | веќе видена