Прилеп

  во

  Во периодот април - јуни оваа година, на целата територија на Република Македонија се продадени само 139 новоизградени станови, што сепак е за 88 стана повеќе ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во периодот април - јуни оваа година, на целата територија на Република Македонија се продадени само 139 новоизградени станови, што сепак е за 88 стана повеќе ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На денешната седница на Комисијата за финансирање и буџет каде во тек е амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2017 година, свое излагање имаше и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  По повод инаугурацијата на новиот Претседател на Република Албанија, Илир Мета, кој вчера во Тирана, во Парламентот, пред Претседателот на Уставниот Суд положи ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Во медиумите на СДС помпезно одекна веста дека министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и членови од раководството на СДС Прилеп ги посетија жителите ...
  сите 30 | | | веќе видена

  ПМФЛ Со дерби натпреварот меѓу Шкендија и Вардар ќе биде отворена новата 26 сезона во Првата македонска фудбалска лига (ПМФЛ). Вака беше одлучено на денешното ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На денешната седница на Комисијата за финансирање и буџет каде во тек е амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2017 година, свое излагање имаше и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  На денешната седница на Комисијата за финансирање и буџет каде во тек е амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2017 година, свое излагање имаше и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  На седницата на Комисијата за финансирање и Буџет која продолжи во вторникот со амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2017 година, свое излагање ...
  сите 67 | | | веќе видена

  На денешната седница на Комисијата за финансирање и буџет каде во тек е амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2017 година, свое излагање имаше и ...
  сите 67 | | | веќе видена