ОхридЊуз

  во

  На убаво сирење и вино во Охрид

  По неколкугодишна пауза, фестивалот на вино и сирење се врати на туристичката понуда на Охрид, пишува Охридњуз . Свеченото отварање беше вечерва на плоштадот ...
  сите 25 | | | веќе видена
  Преку 150 работници интензивно работат на изградбата на автопатот Кичево-Охрид

  Преку 150 градежни работници во моментов се ангажирани за изградба на автопатот Кичево-Охрид, а се очекува оваа бројка постојано да се зголемува во зависност ...
  сите 19 | | | веќе видена
  Преку 150 работници интезивно работат на изградбата на автопатот Кичево-Охрид

  Преку 150 градежни работници во моментов се ангажирани за изградба на автопатот Кичево-Охрид, а се очекува оваа бројка постојано да се зголемува во зависност ...
  сите 19 | | | веќе видена
  Преку 150 работници интезивно работат на изградбата на автопатот Кичево-Охрид

  Преку 150 градежни работници во моментов се ангажирани за изградба на автопатот Кичево-Охрид, а се очекува оваа бројка постојано да се зголемува во зависност ...
  сите 19 | | | веќе видена