Охрид

  во

  Отсуството на единствена законска регулатива што би ја уредувала проблематиката на употребата на Интернет на меѓународно ниво и огромното влијание на Интернет ...
  | | веќе видена | слични

  Агенцијата за филм на Република Македонија, потврди дека во јуни во Охрид ќе организира филмска работилница. Станува збор за европската филмска работилница ...
  | | веќе видена | слични

  СДС да собере храброст и што е можно поскоро да овозможи одржување редовни локални и предвремени парламентарни избори, апелира ВМРО-ДПМНЕ. Додека СДС е синоним ...
  сите 193 | | | веќе видена

  СДСМ да собере храброст и што е можно поскоро да овозможи одржување редовни локални и предвремени парламентарни избори, апелира ВМРО-ДПМНЕ. Додека СДСМ е ...
  сите 193 | | | веќе видена

  Додека СДСМ е синоним за деструкција и интриги, ВМРО-ДПМНЕ, како што соопшти, реализира реални, конкретни проекти, создава и гради, работи за сите граѓани и ...
  сите 193 | | | веќе видена

  СДСМ да собере храброст и што е можно поскоро да овозможи одржување редовни локални и предвремени парламентарни избори, апелира ВМРО-ДПМНЕ.Додека СДСМ е ...
  сите 193 | | | веќе видена

  Русите се многу емотивен народ и многу ни се блиски. Таква е и претставата „Циганите летаат на небо“, полна со емоции и одговори на многу прашања кои си ги ...
  сите 3 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ е партија која работи за граѓаните и државата и ги штити нивните интереси, додека СДС е синоним за деструкција и интриги, се вели во соопштението на ...
  сите 193 | | | веќе видена

  СДС да собере храброст и што е можно поскоро да овозможи одржување редовни локални и предвремени парламентарни избори, апелира ВМРО-ДПМНЕ. Додека СДС е синоним ...
  сите 193 | | | веќе видена

  Во изминатите 24 часа во Струмица наврнале 71 литар воден талог на квадратен метар, соопшти УХМР.Врнежите достигнале осум литри во Крива Паланка, 14 во Штип, ...
  сите 439 | | | прочитана: 212 | веќе видена

  Во Струмица изминатите 24 часа наврнале 71 литар на метар квадратен воден талог, соопшти УХМР. Врнежите достигнале осум литри во Крива Паланка, 14 во Штип, 16 ...
  сите 439 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ е партија која работи за граѓаните и државата и ги штити нивните интереси, додека СДС е синоним за деструкција и интриги. ВМРО-ДПМНЕ создава и ...
  сите 193 | | | веќе видена