Обама

  во

  Американскиот претседател Доналд Трамп потпиша указ, со кој се бара да бидат преразгледани голем дел од мерките во планот на неговиот претходник Барак Обама за ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Два месеци по почетокот на владеењето на претседателот Доналд Трамп повторно како во бранови се зголемуваат притисоците врз републиканецот и неговата психичка ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Американската конзервативна фондација Херитиџ, во анализа објавена во понеделникот, оценува дека постојат веродостојни докази дека администрацијата на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Американската конзервативна фондација Херитиџ, во анализа објавена во понеделникот, оценува дека постојат веродостојни докази дека администрацијата на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Американската конзервативна фондација Херитиџ, во анализа објавена во понеделникот, оценува дека постојат веродостојни докази дека администрацијата на ...
  сите 104 | | | веќе видена

   Анализата на Херитиџ, која е водечката конзервативна фондација во САД, делумно е базирана на примерот на проектите на УСАИД во Македонија, со напомена дека ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Американската конзервативна фондација Херитиџ, во анализа објавена во понеделникот, оценува дека постојат веродостојни докази дека администрацијата на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Анализата на Херитиџ, која е водечката конзервативна фондација во САД, делумно е базирана на примерот на проектите на УСАИД во Македонија, со напомена дека ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Американската конзервативна фондација Херитиџ, во анализа објавена во понеделникот, оценува дека постојат веродостојни докази дека администрацијата на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Анализата на Херитиџ, која е водечката конзервативна фондација во САД, делумно е базирана на примерот на проектите на УСАИД во Македонија, со напомена дека ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Американската конзервативна фондација Херитиџ, во анализа објавена вчера, оценува дека постојат веродостојни докази дека администрацијата на претходниот ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Американската конзервативна фондација Херитиџ, во анализа објавена во понеделникот, оценува дека постојат веродостојни докази дека администрацијата на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Поранешниот републикански кандидат за потпретседател на САД, Сара Пејлин, на нејзиниот профил на „Фејсбук" сподели текст за влијанието на администрацијата на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Американската конзервативна фондација Херитиџ, во анализа објавена во понеделникот, оценува дека постојат веродостојни докази дека администрацијата на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Поранешниот републикански кандидат за потпретседател на САД, Сара Пејлин, на нејзиниот профил на „Фејсбук" сподели текст за влијанието на администрацијата на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Два месеци по почетокот на владеењето на претседателот Доналд Трамп повторно како во бранови се зголемуваат притисоците врз републиканецот и неговата психичка ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп ќе почне да го поништува наследството во врска со климатските промени кое го остави неговиот претходник Барак Обама , ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Поранешниот републикански кандидат за потпретседател на САД, Сара Пејлин, на нејзиниот профил на „Фејсбук“ сподели текст за влијанието на администрацијата на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Иако севернокорејските лидери со децении упорно ги провоцираат јужните соседи, Јапонија, како и Соединетите Американски Држави, воен одговор од страна на ...
  сите 3 | | | веќе видена