Њујорк

  во

  Треј Jaнгст, репортер на One America News Network, изјави дека агент на “Сикрет сервис” му рекол дека причината за блокадата на Белата куќа бил маж кој се ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Два месеци по почетокот на владеењето на претседателот Доналд Трамп повторно како во бранови се зголемуваат притисоците врз републиканецот и неговата психичка ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Треј Jaнгст, репортер на One America News Network, изјави дека агент на “Сикрет сервис” му рекол дека причината за блокадата на Белата куќа бил маж кој се ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Треј Jaнгст, репортер на One America News Network, изјави дека агент на “Сикрет сервис” му рекол дека причината за блокадата на Белата куќа бил маж кој се ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На второто продолжение на конститутивната седница на Собранието, пратениците Стефан Богоев од СДСМ и Илија Димовски од ВМРО-ДПМНЕ влегоа во дискусија во врска ...
  сите 58 | | | веќе видена

  На второто продолжение на конститутивната седница на Собранието, пратениците Стефан Богоев од СДСМ и Илија Димовски од ВМРО-ДПМНЕ влегоа во дискусија во врска ...
  сите 58 | | | веќе видена

  На второто продолжение на конститутивната седница на Собранието, пратениците Стефан Богоев од СДСМ и Илија Димовски од ВМРО-ДПМНЕ влегоа во дискусија во врска ...
  сите 58 | | | веќе видена

  65-годишната Ајлин Рокфелер, ќерка на најстариот милијардер на светот, Дејвид Рокфелер, кој починал на 20. март, со сопругата и синовите живее на семејната ...
  сите 8 | | | веќе видена

  По повод смртта на нејзиниот татко семејството се собрало во салонот на најгорниот кат на централната зграда "Рокфелер Центар" во Њујорк, каде еднаш годишно се ...
  сите 8 | | | веќе видена