Никола Груевски

  во

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски синоќа во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Најавеното затворање на „Утрински весник“, според СДСМ, е уште еден доказ зошто Македонија е на дното на Балканот по медиумски слободи и зошто се неопходни ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Политичкиот аналитичар и експерт на ЦИВИЛ – Центар за слобода, д-р Сашо Орданоски во интервју за ЦИВИЛ Медиа , оценува дека ВМРО-ДПМНЕ и лидерот Никола ...
  сите 295 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски во Виена, Австрија оствари средба со шефот на парламентарната група на владеачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Најбрз и најефикасен начин за излез од кризата е спроведување на предвремени парламентарни избори заедно со редовните локални избори каде што народот ќе одлучи ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Шумски резерват од затворен тип. За „Јасен“ сеуште важи специјален статус кој подразбира ограничено движење на луѓе и одвивање на нормален сообраќај преку оваа ...
  | | веќе видена | слични

  Најбрз и најефикасен начин за излез од кризата е спроведување на предвремени парламентарни избори заедно со редовните локални избори каде што народот ќе одлучи ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Финишира изградбата на автопатот Демир Капија- Смоквица и наскоро ќе биде пуштен во употреба. Финишира изградбата на автопатот Демир Капија- Смоквица и наскоро ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски во Виена, Австрија оствари средба со шефот на парламентарната група на владеачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Преку клетва од Блаже Конески до повик за нови избори – вака течеше деветнаесеттото продолжение на конститутивната седница, информира ТВ24. Пратениците од ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 107 | | | веќе видена