НАТО

  во

  „Дневне новине“ констатира дека Булатовиќ не зборувал за можна кандидатура, но во круговите на Демократскиот фронт (ДФ) веќе се говори за таа можност ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поранешниот црногорски претседател и екс-премиер на СР Југославија, Момир Булатовиќ се враќа во политиката и постои можност да биде претседателски кандидат на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  “Одлична можност е да се видиме сите од регионот, да поразговараме за европската перспектива на нашата Македонија, да објасниме колку многу ќе работиме на ...
  сите 364 | | | веќе видена

  Поранешниот црногорски претседател и екс-премиер на СР Југославија, Момир Булатовиќ се враќа во политиката и постои можност да биде претседателски кандидат на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  ЕУ и Германија се заинтересирани за развојот на Македонија и регионот и во нивни интерес е да има стабилност. Има голем интерес во Берлин за случувањата во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Aдвокатите на обвините за тероризам и терористичка организација, во Диво Насеље, побара изземање на целиот судечки совет и на јавните обвинители. Откако ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поранешниот црногорски претседател и некогашен премиер на СР Југославија, Момир Булатовиќ се враќа во политиката и постои можност да биде претседателски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Од најголем успех Македонија стана најголем кошмар за Европската Унија на Балканот, а најголем пораз беше оценката дека Македонија е заробена држава. Ова се ...
  сите 28 | | | веќе видена

  ЕУ и Германија се заинтересирани за развојот на Македонија и регионот и во нивни интерес е да има стабилност. Има голем интерес во Берлин за случувањата во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  „Макфакс“ разговараше со загрепскиот новинар, кој спаѓа меѓу најзначајните новинари од некогашна Југославија и веќе четири и пол децении пишува за воени ...
  сите 35 | | | веќе видена