Москва

  во

  Градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески во Москва оствари работна средба со директорот на Федералната агенција за туризам на Руската Федерација, Валери ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во рамките на воспоставената пракса на промоција на охридската туристичка понуда во европските метрополи, денес туристичка презентација на Охрид се одржа во ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Во рамките на воспоставената пракса на промоција на охридската туристичка понуда во европските метрополи, денес туристичка презентација на Охрид се одржа во ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Во рамки на воспоставената практика на промоција на охридската туристичка понуда во европските метрополи туристичка презентација на Охрид денеска се одржа во ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Буквално за неколку години Русија и Западот на неверојатен начин ги сменија местата, пишува во средата Die Zeit. До неодамна Западот беше силен, а руските ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Главниот командант на силите на НАТО во Европа, генерал Куртис Скапароти изјави вчера дека ја поддржува идејата на САД за доставка оружје за Украина. Украина ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Kонфликтот во источна Украина ескалира со недели. Не поминува ден без престрелки. Во употреба повторно е и тешко вооружување. ОБСЕ требаше, всушност, да го ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески денеска во Москва оствари работна средба со директорот на Федералната агенција за туризам на Руската Федерација ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Мировниците на ЕУ во Босна и Херцеговина ги предупредија тамошните политички лидери дека се подготвени да интервенираат во кус рок ако дојде до насилни судири, ...
  сите 26 | | | веќе видена