МИА

  во

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител" во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител" во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Престижната меѓународна награда која му се доделува на претседателот Иванов, јави известувачот на МИА, претставува признание на неговите заложби во зајакнување ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител" во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Зоран Заев, иако е само мандатар и е во тек на преговори за составување на новата влада, веќе е поканет во седиштето на ЕУ, во Брисел, како шеф на македонската ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител” во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Престижната меѓународна награда која му се доделува на претседателот Иванов, јави известувачот на МИА, претставува признание на неговите заложби во зајакнување ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот Христос Спасител во Москва, на претседателот Ѓорге Иванов ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител” во Москва, на Ѓорге Иванов му ја врачи ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Министерот за финансии на Република Македонија, Кирил Миноски, заедно со гувернерот на Народната банка на Македонија, Димитар Богов и нивни тимови, денеска во ...
  сите 13 | | | веќе видена