Металург

  во

  2017. година е годината на македонскиот клупски спорт. Ракометарките на Вардар се европски вице-шампионки, а ракометарите во Келн испишаа ракометна историја. ...
  сите 73 | | | веќе видена

  2017. година е годината на македонскиот клупски спорт. Ракометарките на Вардар се европски вице-шампионки, а ракометарите во Келн испишаа ракометна историја. ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Хрватскиот портал Индекс во денешното издание пренесува цел текст посветен на Сергеј Самсоненко - рускиот бизнисмен и милионер несебично инвестира во ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Рускиот бизнисмен, Сергеј Самсоненко полека но сигурно од македонскиот клуб Вардар создава клуб за почит во Европа, како во ракометот, така и во фудбалот, но ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Со овој наслов хрватскиот „Индекс“ го потенцира значењето на Сергеј Самсоненко за македонскиот клупски спорт и со доза на завист раскажува за успесите на ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Со овој наслов хрватскиот „Индекс“ го потенцира значењето на Сергеј Самсоненко за македонскиот клупски спорт и со доза на завист раскажува за успесите на ...
  сите 73 | | | веќе видена