Меѓународниот

  во

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител" во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Утре Иванов ќе има средба со претседателот на Руската Федерација, Владимир Путин. Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител" во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Новите наслови се од областа на педагогија, медицина и земјоделство. Меѓу нив се делата „Стратегии за управување во училница“ од Џејмс Канџелози, „Детето, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Престижната меѓународна награда која му се доделува на претседателот Иванов, јави известувачот на МИА, претставува признание на неговите заложби во зајакнување ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител" во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Новите наслови се од областа на педагогија, медицина и земјоделство. Меѓу нив се делата „Стратегии за управување во училница“ од Џејмс Канџелози, „Детето, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на СДСМ, Зоран Заев упати телеграма со сочувство до британската премиерка Тереза Меј и до граѓаните на Обединетото Кралство на Велика Британија и ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител” во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Прес секретарот на рускиот претседател Дмитриј Песков изјави дека шефот на државата Владимир Путин планира да се состане со претседателот на Франција Емануел ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Утре Иванов ќе има средба со претседателот на Руската Федерација, Владимир Путин. Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Патријархот на Руската православна црква Кирил, на свечена церемонија што се одржа денеска во храмот „Христос Спасител” во Москва, на претседателот Ѓорге ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Германскиот министер за финансии Волфганг Шојбле денеска изјави дека во рок од три недели меѓународните кредитори ќе ги надминат разликите со Грција, а потоа ...
  сите 80 | | | веќе видена