Македонија

  во

  Министерот за финансии Кирил Миноски денеска оствари работна средба со директорот на Централниот регистар Андреа Поповски во просториите на Централен регистар. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Двајцата соговорници разговарале за билатералните односи меѓу двете држави, за случувањата во Европа и Европската унија и состојбите во регионот. Станало збор ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Политичка криза како градежен сектор ние машки ја издржуваме до сега, но не знаеме уште колку ќе можеме да издржиме, затоа што не знаеме до кога ќе трае ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Кирил Миноски денеска оствари работна средба со директорот на Централниот регистар Андреа Поповски во просториите на Централен регистар. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Кирил Миноски денеска оствари работна средба со директорот на Централниот регистар Андреа Поповски во просториите на Централен регистар. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Светскиот Македонски Конгрес (СМК) најостро ја осудува изјавата на лидерот на СДСМ Зоран Заев во Сараево од 22 февруари, дека Албанскиот јазик е втор службен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Политичка криза како градежен сектор ние машки ја издржуваме до сега, но не знаеме уште колку ќе можеме да издржиме, затоа што не знаеме до кога ќе трае ...
  сите 25 | | | веќе видена

  При работната посета беше разговарано за текот и начинот на поднесувањето на годишните сметки и финансиските извештаи за 2016 година за правните субјекти од ...
  сите 30 | | | веќе видена

  СМК потсетува дека на целата територија во Република Македонија и во нејзините меѓународни односи единствен службен јазик, ни прв ни втор, е само Македонскиот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На Саемот на градежништво ќе се нудат и продаваат производи и услуги за работа, одржување, модернизирање, реновирање и опремување објекти и имоти. Бројот на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Воведена е новата службена униформа за офицерите и подофицерите на Армијата на Република Македонија која беше најавена во 2014 година, кога започна изработката ...
  сите 39 | | | веќе видена