Лондон

  во

  Британскиот премиер Тереза Меј изјави денеска дека државјаните од земјите на ЕУ кои сега работат и живеат во Британија, ќе може да останат со истите права што ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Парламентарното Собрание на Советот на Европа ја ратификува одлуката на своето биро за назначување на тричелна независна надворешна група за истрага, која ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Британскиот премиер Тереза Меј изјави денеска дека државјаните од земјите на ЕУ кои сега работат и живеат во Британија, ќе може да останат со истите права што ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Еден маж од Лондон многу често ја продавал својата сперма бидејќи му требале пари. Пред 3 години, одлучил да ги провери податоците и останал вчудоневиден кога ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ денеска одржа прес-конференција пред својот прв настап на турнирот во Истбурн. Една од главните теми на неа беше настапот на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Британскиот премиер Тереза Меј изјави денеска дека државјаните од земјите на ЕУ кои сега работат и живеат во Британија, ќе може да останат со истите права што ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Парламентарното Собрание на Советот на Европа ја ратификува одлуката на своето биро за назначување на тричелна независна надворешна група за истрага, која ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Церемонијата се одржа на Даунинг стрит 10 во Лондон каде Тереза Меј  се сретна со лидерката на унионистите Арлен Фостер. Преговорите беа фокусирани на ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Министри во британската Влада, кои не се согласуваат Тереза Мај да остане во Даунинг стрит 10, предлагаат актуелниот министер за финансии, Филип Хамонд да биде ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Парламентарното Собрание на Советот на Европа ја ратификува одлуката на своето биро за назначување на тричелна независна надворешна група за истрага, која ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Продолжениот празничен викенд  го исполни градот до последно место. Преполн со туристи од сите страни на светот. Покрај големиот број на домашни гости, голем е ...
  сите 50 | | | веќе видена