Куманово

  во

  Улиците на Куманово повторно полни со граѓани кои даваат јасна и недвосмислена поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“. Кумановчани ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Улиците на Куманово повторно полни со граѓани кои даваат јасна и недвосмислена поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“. Кумановчани ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Сто дваесет и три лица нвработени лица, активни баратели на работа од Куманово, денеска добија сертификати за успешно завршена обука по странски јазици Сто ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Сто дваесет и три лица нвработени лица, активни баратели на работа од Куманово, денеска добија сертификати за успешно завршена обука по странски јазициСто ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Двајцата разбојници што пред Нова година побегнаа од затворот Идризово и нападнаа и врзаа со кабел судија од Кумановскиот суд во неговата викендичка се уште се ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Улиците на Куманово повторно полни со граѓани кои даваат јасна и недвосмислена поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“. Кумановчани ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Улиците на Куманово повторно полни со граѓани кои даваат јасна и недвосмислена поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“. Кумановчани ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Република Македонија има извонреден театар, силен уметнички потенцијал, врвни уметници кои создадоа исклучителни театарски остварувања и освоија бројни ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Република Македонија има извонреден театар, силен уметнички потенцијал, врвни уметници кои создадоа исклучителни театарски остварувања и освоија бројни ...
  сите 72 | | | веќе видена

  По повод 27 март, Меѓународeн ден на театарот вечер во 20 часот актерите од Kумановскиот театар ќе ја изведат претставата „Бегај,еве ја жена ти-па не баш“, ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Канческа-Милевска потсети дека во Велес се поставени темелите на македонскиот театар и оти тоа е родниот град на првата жена актер Тимка Коларова, на бардот на ...
  сите 72 | | | веќе видена