Иванов

  во

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ја повикува Владата да го објави и образложи текстот на договорот за добрососедство со Бугарија пред негово ...
  сите 299 | | | веќе видена

  Иванов смета, како што соопшти неговиот Кабинет, дека отсуството на транспарентност предизвика негативни коментари и загриженост во јавноста која треба да се ...
  сите 299 | | | веќе видена

  На 18.7.2017 година се одржа 13-та седница на извршниот одбор на СЗПМ. На почетокот на седницата претседателот Драги Аргировски ги акцентираше активностите што ...
  | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ја повикува Владата да го објави и образложи текстот на договорот за добрососедство со Бугарија пред негово ...
  | | веќе видена | слични

  Кога минатата недела ,,Фокус’’ објави фотографии од познатиот рокер и поет, Симеон Иванов – Канго, јавноста беше изненадена од неговиот изглед. Неговиот знак ...
  сите 44 | | | прочитана: 1289 | веќе видена

  Канго за Фокус ја раскажува својата приказна: – Болките не поминуваа, па заминав на преглед, мислејќи дека се работи за некоја потешка настинка. Од еден ...
  сите 12 | | | веќе видена

  По Белград, вирусот "Западен Нил" беше откриен и во соседно Панчево. Според последните анализи на Заводот за биоциди, на шест локации во Панчево и околината се ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Со објавена анализа, наводно дело на советник на претседателот Ѓорге Иванов, некогашниот водител Миленко Неделковски, поранешен фан на Никола Груевски и ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Со концертите на германскиот саксофон квартет „Сигнум“ во црквата „Света Софија“ и на „Гоце Стефкоски септетот“ на сцената Долни Сарај продолжува музичката ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Со концертите на германскиот саксофон квартет „Сигнум“ во црквата „Света Софија“ и на „Гоце Стефкоски септетот“ на сцената Долни Сарај продолжува музичката ...
  сите 68 | | | веќе видена

  „Сигнум" го сочинуваат четворица саксофонисти, четворица млади уметници за кои критиката вели дека во својата музика носат смеса на мажевност и сензитивност. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со концертите на германскиот саксофон квартет „Сигнум“ во црквата „Света Софија“ и на „Гоце Стефкоски септетот“ на сцената Долни Сарај продолжува музичката ...
  сите 68 | | | веќе видена

  „Сигнум" го сочинуваат четворица саксофонисти, четворица млади уметници за кои критиката вели дека во својата музика носат смеса на мажевност и сензитивност. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Сигнум“ со сочинуваат четворица саксофонисти, четворица млади уметници за кои критиката вели дека во својата музика носат смеса на мажевност и сензитивност. ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Со концертите на германскиот саксофон квартет „Сигнум“ во црквата „Света Софија“ и на „Гоце Стефкоски септетот“ на сцената Долни Сарај продолжува музичката ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Со концертите на германскиот саксофон квартет „Сигнум“ во црквата „Света Софија“ и на „Гоце Стефкоски септетот“ на сцената Долни Сарај продолжува музичката ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Со концертите на германскиот саксофон квартет „Сигнум“ во црквата „Света Софија“ и на „Гоце Стефкоски септетот“ на сцената Долни Сарај продолжува музичката ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Со концертите на германскиот саксофон квартет „Сигнум“ во црквата „Света Софија“ и на „Гоце Стефкоски септетот“ на сцената Долни Сарај продолжува музичката ...
  сите 68 | | | веќе видена