Грција

  во

  Министерот за внатрешни работи Агим Нухиу денеска се сретна со Мартин Безак, амбасадор на Република Словачка во Република Македонија, при што станало збор за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Агим Нухиу денеска се сретна со Мартин Безак, амбасадор на Република Словачка во Република Македонија, при што станало збор за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Високиот претставник на Европската Унија за надворешна и безбедносна политика Федерика Могерини се надева на позитивен резултат од преговорите за надминување ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Брисел, 16 јануари 2017 (МИА) - Високиот претставник на Европската Унија за надворешна и безбедносна политика Федерика Могерини се надева на позитивен резултат ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Високиот претставник на Европската Унија за надворешна и безбедносна политика Федерика Могерини се надева на позитивен резултат од преговорите за надминување ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Високиот претставник на Европската Унија за надворешна и безбедносна политика Федерика Могерини се надева на позитивен резултат од преговорите за надминување ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Училиштата и детските градинки во реоните на градовите Јанина и Каламбака во западна Грција денеска останаа затворени поради новото влошување на временските ...
  сите 28 | | | веќе видена