Фокус

  во

  Во Радовиш денеска на средба со граѓани во рамки на посетите кои ги остваруваат функционери на ВМРО-ДПМНЕ беше Кирил Миновски, каде разговараше за тековните и ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во Радовиш денеска на средба со граѓани во рамки на посетите кои ги остваруваат функционери на ВМРО-ДПМНЕ беше Кирил Миновски, каде разговараше за тековните и ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Граѓаните на Република Македонија имаа можност во изминатиов период уште еднаш на дело да ја видат деструктивната политика на социјал демократскиот сојуз и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во Радовиш денеска на средба со граѓани во рамки на посетите кои ги остваруваат функционери на ВМРО-ДПМНЕ беше Кирил Миновски, каде разговараше за тековните и ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Граѓаните на Република Македонија имаа можност во изминатиов период уште еднаш на дело да ја видат деструктивната политика на социјал демократскиот сојуз и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во Радовиш денеска на средба со граѓани во рамки на посетите кои ги остваруваат функционери на ВМРО-ДПМНЕ беше Кирил Миновски, каде разговараше за тековните и ...
  сите 33 | | | веќе видена

  -Сите оние проетки и позитивни ефекти во насока на намалување на невработеноста од 48 проценти на 24 проценти, над 160.000 вработувања во нашата држава како и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  -Сакаме да ги споделиме главните приорите на економската програма на ВМРО-ДПМНЕ за следните избори. Главниот акцент го ставаме на благосостојбата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Македонската амбасада во Мадрид остана без службено возило. Автомобилот, како што дознава Фокус , исчезнал од паркингот на зградата каде што е сместена ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Крис Хеншоу, прв човек на Националниот демократски институт од САД во Македонија во интервју за Ноќен Експрес на Канал 77 вели дека недостатокот на политички ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Неодамнешната изјава на членот на извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ, Илија Димовски, дека бил следен уште во времето кога имал само шеснаесет години, поради ...
  | | веќе видена

  Крис Хеншоу, прв човек на Националниот демократски институт од С.А.Д во Македонија во интервју за Ноќен Експрес на Канал 77 вели дека недостатокот на политички ...
  сите 4 | | | веќе видена

  ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ МОДЕРНИ ЖЕНСКИ ЧАНТИ ОД ЧИСТА КОЖА, СО ФОКУС НА ВПЕЧАТЛИВ ДИЗАЈН Главни поенти: · " Si - miami " ( Си – миами) е новиот интернационален ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Струга има своја социјална карта. Станува збор за локална стратегија за социјална заштита која треба да обезбеди задоволување на потребите на сите категории на ...
  сите 2 | | | веќе видена