Фејсбук

  во

  Новите наслови се од областа на педагогија, медицина и земјоделство. Меѓу нив се делата „Стратегии за управување во училница“ од Џејмс Канџелози, „Детето, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  А зошто токму сега се најде виолетовиот цвет меѓу реакциите? Дали забележавте виолетво цвет во емотиконите на Фејсбук? Покрај смајли, срциња, цветови, кармини, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Најновите наслови претежно обработуваат теми од областа на педагогијата, медицината и земјоделството, како сфери за кои беше оценето дека има најмногу потреба ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Добро, господине Кирил, ваша награда, ваш избор, но дозволете да ве потсетам дека изборот ги проектира вредностите на наградениот врз оној што наградува. Ние ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Од 18 часот и 42 минути корисниците на Македонски телеком имаат проблеми со интернет конекцијата, особено АДСЛ корисниците, додека мрежата на мобилните уреди ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Денес се промовираат 31 наслов од втората фаза која предвидува надградба на проектот „Превод на стручни и научни книги и учебници“ од кои се учи на 10-те ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Новите наслови се од областа на педагогија, медицина и земјоделство. Меѓу нив се делата „Стратегии за управување во училница“ од Џејмс Канџелози, „Детето, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, денеска во придружба на министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски, изврши увид на работите на терен на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, денеска во придружба на министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски, изврши увид на работите на терен на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во насловите кои се промовираат денес станува збор за кн иги и учебници зад кои стојат врвни светски автори со богати биографии од аспект на постигнувањата во ...
  сите 16 | | | веќе видена