ЕУ

  во

  Во информативниот центар на ЕУ во Скопје денеска ќе биде одбележано завршувањето на Твининг проектот „Зајакнување на административниот капацитет на централно и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во информативниот центар на ЕУ во Скопје денеска ќе биде одбележано завршувањето на Твининг проектот „Зајакнување на административниот капацитет на централно и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Секретаријатот за европски прашања денеска организира меѓународна конференција „Добри практики од земјите-членки на ЕУ во испорака на обука“. Конференцијата, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во информативниот центар на ЕУ во Скопје денеска ќе биде одбележано завршувањето на Твининг проектот „Зајакнување на административниот капацитет на централно и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На церемонијата најавени се обраќања на вицепремиерот за европски прашања Арбер Адеми, министерот за животна средина и просторно планирање Башким Амети, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во информативниот центар на ЕУ во Скопје во четвртокот ќе биде одбележано завршувањето на Твининг проектот „Зајакнување на административниот капацитет на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во информативниот центар на ЕУ во Скопје денеска ќе биде одбележано завршувањето на Твининг проектот „Зајакнување на административниот капацитет на централно и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  | | веќе видена | слични

  На церемонијата најавени се обраќања на вицепремиерот за европски прашања Арбер Адеми, министерот за животна средина и просторно планирање Башким Амети, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поранешниот кандидат за претседател на САД и републикански сенатор од сојузната држава Аризона, Џон Мекејн смета дека е потребен поголем ангажман, посредување, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Секретаријатот за европски прашања денеска организира меѓународна конференција „Добри практики од земјите-членки на ЕУ во испорака на обука“. Конференцијата, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Секретаријатот за европски прашања денеска организира меѓународна конференција „Добри практики од земјите-членки на ЕУ во испорака на обука“. Конференцијата, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Секретаријатот за европски прашања денеска организира меѓународна конференција „Добри практики од земјите-членки на ЕУ во испорака на обука“.Конференцијата, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во информативниот центар на ЕУ во Скопје денеска ќе биде одбележано завршувањето на Твининг проектот „Зајакнување на административниот капацитет на централно и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски синоќа во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 198 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска во Виена се сретнал со шефот на парламентарната група на владејачката партија и поранешен секретар во ...
  сите 198 | | | веќе видена

  Поранешниот кандидат за претседател на САД и републикански сенатор од сојузната држава Аризона, Џон Мекејн смета дека е потребен поголем ангажман, посредување, ...
  сите 15 | | | веќе видена