ДУИ

  во

  Ако платформата на албанските партии, односно условите поставени во неа, биде прифатена од страна на СДСМ, потоа дури и да се спроведе попис, кој се очекува да ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ако платформата на албанските партии, односно условите поставени во неа, биде прифатена од страна на СДСМ, потоа дури и да се спроведе попис, кој се очекува да ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Одредени разлики да, ги надминавме - потврди Заев по средбата со Ахмети и рече дека желбата и на ДУИ и на СДСМ е да се добијат уставни решенија во функција на ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Ако платформата на албанските партии, односно условите поставени во неа, биде прифатена од страна на СДСМ, потоа дури и да се спроведе попис, кој се очекува да ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Тоа, всушност, значи дека албанската платформа е еден вид превентива бидејќи ако пописот покаже дека нивниот број во РМ е околу 16 отсто, пропаѓа Рамковниот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Тоа, всушност, значи дека албанската платформа е еден вид превентива бидејќи ако пописот покаже дека нивниот број во РМ е околу 16 отсто, пропаѓа Рамковниот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ако платформата на албанските партии, односно условите поставени во неа, биде прифатена од страна на СДСМ, потоа дури и да се спроведе попис, кој се очекува да ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ако платформата на албанските партии, односно условите поставени во неа, биде прифатена од страна на СДСМ, потоа дури и да се спроведе попис, кој се очекува да ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Лидерот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети синоќа по средбата со лидерот на СДСМ, Зоран Заев кажа дека меѓу двете партии има разлики околу ...
  сите 147 | | | прочитана: 592 | веќе видена