Британија

    во

    Бомбашот самоубиец, кој пред повеќе од два месеци го изврши нападот врз група ирачки воијзници во градот Мосул, е Британец, кој преминал во Ислам и им се ...
    сите 6 | | | веќе видена

    Бомбашот самоубиец, кој пред повеќе од два месеци го изврши нападот врз група ирачки воијзници во градот Мосул, е Британец, кој преминал во Ислам и им се ...
    сите 6 | | | веќе видена