Бразил

  во

  Во седиштето на ОН во Њујорк денеска почнуваат преговорите за постигнување договор за забрана на нуклеарното оружје, на кои учествуваат претставници на над сто ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во седиштето на ОН во Њујорк денеска почнуваат преговорите за постигнување договор за забрана на нуклеарното оружје, на кои учествуваат претставници на над сто ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Холандската фудбалска федерација води преговори со Луис ван Гал, но не за функцијата селектор. Поранешниот тренер на “лалињата” го изведе тимот до третото ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во седиштето на ОН во Њујорк денеска почнуваат преговорите за постигнување договор за забрана на нуклеарното оружје, на кои учествуваат претставници на над сто ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Десетици германски компании, вклучувајќи ја и Сименс, учествуваа на овонеделните состаноци во Боливија за проект за изградба на железничка пруга, која би го ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Десетици германски компании, вклучувајќи ја и Сименс, учествуваа на овонеделните состаноци во Боливија за проект за изградба на железничка пруга, која би го ...
  сите 6 | | | веќе видена