Битола

  во

  - Пред неколку дена од селекторската функција ги предводеше нашите најдобри ракометарки до 19 години , во историскиот пласман на Европско првенство во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Над 30 градови и поголем број на села маршираат секојдневно со иста цел, зачувување на унитарноста на Република Македонија. Веќе 30-ти ден граѓанската ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Триесетти ден граѓаните мирно и достоинствено покажуваат сила и мудрост, но и испраќаат пораки за зачувување на македонската држава, јазик, знаме, химна,…На ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Улиците во Битола повторно полни со граѓани кои уште еднаш дадоа голема и недвосмислена поддршка за граѓанската инцијатива „За заедничка Македонија".Улиците во ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Над 30 градови и поголем број на села маршираат секојдневно со иста цел, зачувување на унитарноста на Република Македонија. Веќе 30-ти ден граѓанската ...
  | | веќе видена | слични

  Улиците во Битола повторно полни со граѓани кои уште еднаш дадоа голема и недвосмислена поддршка за граѓанската инцијатива „За заедничка Македонија“. Битолчани ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Тој е дипломиран професор по физичка култура, одличен педагог, тренер со потврда за врвна ракометна надградба преку посета на сите три модули и стекнување на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Улиците во Битола повторно полни со граѓани кои уште еднаш дадоа голема и недвосмислена поддршка за граѓанската инцијатива „За заедничка Македонија“. Битолчани ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Улиците во Битола повторно полни со граѓани кои уште еднаш дадоа голема и недвосмислена поддршка за граѓанската инцијатива „За заедничка Македонија“. Битолчани ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Селекторот Борче Марковски кој само пред неколку дена ги предводеше македонските ракометарки до 19 години до историски пласман на Европското првенство, ќе ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Улиците во Битола повторно полни со граѓани кои уште еднаш дадоа голема и недвосмислена поддршка за граѓанската инцијатива „За заедничка Македонија“ Битолчани ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Скоро 50 % од смртноста во светот се должи на кардиоваскуларните заболувања (КВЗ). Сличен е случајот во Македонија, каде во последните години смрноста поради ...
  сите 3 | | | веќе видена