Барак Обама

  во

  Американскиот сенатор Мајк Ли побара од државниот секретар Рекс Тилерсон темелна реформа на Стејт Департментот и запирање на праксата на водење штетна ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Kога поранешниот американски претседател Барак Обама потпиша договор за размена на затвореници со Иран, тој рече дека ослободените Иранци не се обвинети за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Ли предводи група од шест сенатори кои побараа од Стејт Департментот да изврши ревизија и истрага во Амбасадата во Скопје за оправданоста на голем дел од ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американската амбасада во Македонија ја злоупотребила својата положба со финансирањето на крајно левичарски организации поврзани со Џорџ Сорос во Македонија со ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американскиот сенатор Мајк Ли го повика државниот секретар на САД Рекс Тилерсон темелно да го реформира Стејт Департментот и да ја запре праксата на водење ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американскиот сенатор Мајк Ли го повика државниот секретар на САД Рекс Тилерсон темелно да го реформира Стејт Департментот и да ја запре праксата на водење ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американскиот сенатор Мајк Ли го повика државниот секретар на САД Рекс Тилерсон темелно да го реформира Стејт Департментот и да ја запре праксата на водење ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Односот на САД кон Македонија во времето на претседателот Барак Обама бил обележан со неприфатливо ниво на мешање во внатрешните работи на земјата и обиди ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Односот на САД кон Македонија во времето на претседателот Барак Обама бил обележан со неприфатливо ниво на мешање во внатрешните работи на земјата и обиди ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американскиот сенатор Мајк Ли го повика државниот секретар на САД Рекс Тилерсон темелно да го реформира Стејт Департментот и да ја запре праксата на водење ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Односот на САД кон Македонија во времето на претседателот Барак Обама бил обележан со неприфатливо ниво на мешање во внатрешните работи на земјата и обиди ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Сенаторот Ли зборуваше во фондацијата Херитиџ во Вашингтон, каде остро го осуди финансирањето на крајно левичарски организации поврзани со Џорџ Сорос во ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американскиот сенатор Мајк Ли го повика државниот секретар на САД Рекс Тилерсон темелно да го реформира Стејт Департментот и да ја запре праксата на водење ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американскиот сенатор Мајк Ли го повика државниот секретар на САД Рекс Тилерсон темелно да го реформира Стејт Департментот и да ја запре праксата на водење ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американскиот сенатор Мајк Ли го повика државниот секретар на САД Рекс Тилерсон темелно да го реформира Стејт Департментот и да ја запре праксата на водење ...
  сите 58 | | | веќе видена