Англија

  во

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Новите наслови се од областа на педагогија, медицина и земјоделство. Меѓу нив се делата „Стратегии за управување во училница“ од Џејмс Канџелози, „Детето, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најновите наслови претежно обработуваат теми од областа на педагогијата, медицината и земјоделството, како сфери за кои беше оценето дека има најмногу потреба ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Новите наслови се од областа на педагогија, медицина и земјоделство. Меѓу нив се делата „Стратегии за управување во училница“ од Џејмс Канџелози, „Детето, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Британската полиција во вторникот уапсила 23 – годишен маж и извршила претрес на стан во јужен Манчестер во истрагата на самоубиствениот напад кој се случи во ...
  сите 253 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Денес се промовираат 31 наслов од втората фаза која предвидува надградба на проектот „Превод на стручни и научни книги и учебници“ од кои се учи на 10-те ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Новите наслови се од областа на педагогија, медицина и земјоделство. Меѓу нив се делата „Стратегии за управување во училница“ од Џејмс Канџелози, „Детето, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во насловите кои се промовираат денес станува збор за кн иги и учебници зад кои стојат врвни светски автори со богати биографии од аспект на постигнувањата во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Денес се промовираат 31 наслов од втората фаза која предвидува надградба на проектот „Превод на стручни и научни книги и учебници“ од кои се учи на 10-те ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Денес се промовираат 31 наслов од втората фаза која предвидува надградба на проектот „Превод на стручни и научни книги и учебници“ од кои се учи на 10-те ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Нов 31 наслов од проектот за „Превод на 1.200 стручни и научни книги и учебници од кои се учи на најдобрите десет светски универзитети“ денеска беа промовирани ...
  сите 16 | | | веќе видена