Америка

  во

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  | | веќе видена | слични

  Јелена Карлеуша која е моментално на турнеја низ Америка,знае како да ја „запали„ атмосферата на своите настапи.На еден од нив таа повика едно момче од ...
  | | веќе видена | слични

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Трамп предлага зголемување од 54 милијарди долари за американската војска, односно набавка на нови авиони, бродови, ловци, со истовремено намалување на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп денеска првпат ќе се обрати во Конгресот, а една од темите ќе биде и барањето за значително зголемување од речиси девет ...
  сите 16 | | | веќе видена