Александар

  во

  Филхармонијата најави дека првпат на македонската музичка сцена ќе биде изведено делото Три песни за сопран и оркестар од аргентинскиот современ и мошне ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Филхармонијата најави дека првпат на македонската музичка сцена ќе биде изведено делото Три песни за сопран и оркестар од аргентинскиот современ и мошне ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Филхармонијата најави дека првпат на македонската музичка сцена ќе биде изведено делото Три песни за сопран и оркестар од аргентинскиот современ и мошне ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија вечер ќе изведе симфониски концерт насловен „Гласот на славејот“ под диригентство на Даниел Рајскин од Русија, на кој како солист ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Македонската филхармонија вечер ќе изведе симфониски концерт насловен „Гласот на славејот“ под диригентство на Даниел Рајскин од Русија, на кој како солист ќе ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Грција, Прокопис Павлопулос се обрати во Парламентарното собрание на Советот на Европа, и притоа на на Советот на Европа му подари биста на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Српскиот премиер Александар Вучиќ изјави дека изјавите на албанските политичари за создавање на “голема Албанија” кои секојдневно се пласираат се резултат на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на општина Бујановац, Јонуз Муслиу продолжува со провокации и тврди дека премиерот на Албанија, Еди Рама им ветил дека Прешевска ...
  сите 113 | | | веќе видена